KODO One Earth Tour 2012

Kodo; – the Japanese Drums Art performance- te zien in Nederland en Belgium tussen 13 en 26 maart !!

De legendarische Kodo-drummers uit Japan braken in Nederland pas echt door tijdens de Umoja-tournee van Bløf met een spectaculaire show. Bløf-bassist Peter Slager: ‘De kracht die hun drums voortbrengen is zo enorm dat wij door hun akoestische instrumenten volkomen overstemd werden in het heftige outro van het nummer. Fantastisch!’ Met onvoorstelbare energie bespelen de Kodo-leden de traditionele Japanse taikodrums, die soms wel een paar meter groot zijn. Naast hun samenwerking met Bløf reisde Kodo de hele wereld rond en werkte met allerlei artiesten en componisten om voortdurend nieuwe inspiratie op te doen. De shows zijn dan ook telkens verrassend, en altijd met een onbeschrijflijke oerkracht…..Link

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s