Japan Festival Amstelveen 9 &10 juni

Bijzonder dat het Concertgebouworkest komt spelen !  Ik ben daar op zaterdag om ikebana te schikken. 

Op 9 en 10 juni is het stadsplein in Amstelveen in Japanse sferen. Het Japan Festival staat dat weekend op het programma. Het publiek wordt twee dagen lang getrakteerd op gevarieerd Japans entertainment.

Op het programma dat onlangs bekend werd gemaakt, staan onder andere optredens van de spectaculaire Taiko drums en wordt opnieuw een wereldrecordpoging gedaan om de langste sushibar ter wereld te maken. Het hoogtepunt is een optreden van een ensemble van het Koninklijk Concertgebouworkest – voor het eerst in Amstelveen – op het Stadsplein. 

“Het Japan Festival van 2012 is niet zomaar een festival, het is….LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s