Van Hand tot Hand expositie Kunst voor de kinderen van Fukushima

VAN HAND TOT HAND is een tentoonstelling die rond de wereld trekt, gemaakt door illustratoren, schilders en dichters uit 6 landen. Het thema is: Hoe ziet onze toekomst eruit na de tsunami en de nucleaire catastrophe? De tentoonstelling was eerder te zien in Bologna, Bratislava en Warschau en zal na Amsterdam doorreizen naar Kopenhagen om in voorjaar 2013 in Japan te eindigen. 9 populaire illustratoren uit Nederland en België doen mee.

手から手へFROM HAND TO HAND」展は、六カ国のイラストレーターと画家による世界巡回展です。ボローニャから始まり、ブラチスラバ、ワルシャワ、アムステルダム、コペンハーゲンへとめぐったあと、2013年には日本で展示される予定です。なかには、9名のオランダ語圏の作家(オランダから6名、ベルギーから3名)の絵も含まれています。展覧会のテーマは「震災と福島原発事故後の世界から子どもたちの未来を考える」。  LINK

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s